Menü
Your Cart
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Hőkamera, Éjjellátó

Guide IR510 Nano 2 hőkamera
Új termék 2-3 nap múlva érkezik
A Guide kézi hőkamerája egy roppant egyszerűen kezelhető készülék, mely az éjszaka éber őre lehet hobbi célú és professzionális megfigyelések esetén is. Kis tömege, végtelenül leegyszerűsített funkciói révén úgy tudja bárki használni, hogy közben nem kell beállítások, funkciók tömkelegét észben tart..
0 Ft Nettó ár:0 Ft
IRay X-Eye E3 Max hőkamera
2-3 nap múlva érkezik
Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati..
0 Ft Nettó ár:0 Ft
IRay X-Eye E6 PRO hőkamera
2-3 nap múlva érkezik
Csúcskategória a gyakorlatbanInnovatív, kimagasló tulajdonságokkal és elképesztő képélességgel rendelkező segédeszköz az éjszakában. Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6 PRO-val tökéletes élesség mellett figyelheti meg a célpontot. A rendkívül nagy felbontású szenzo..
0 Ft Nettó ár:0 Ft
IRay X-Eye E6+ hőkamera
2-3 nap múlva érkezik
Innovatív, kiváló tulajdonsággal rendelkező segédeszköz az éjszakában. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését. Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6 -al tökéletes, kristálytiszta élesség mellett figyelheti meg a célpontot a legsötétebb éjszakába..
0 Ft Nettó ár:0 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)