Menü
Your Cart
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Rólunk

Örömmel mutatjuk be Önnek a SAANTI fegyver családot!

A SAANTI fegyvercsalád a híres Olasz fegyvergyártás bölcsőjében, Val Trompia völgyében született. Ez a hely már önmagában garancia a tradicionális minőségre, amit az 1500-as évektől építettek és finomítottak a családi manufaktúráktól a nagypontosságú CNC gépek koráig.


Ezeket a modern ám mégis hagyomány tisztelő vadászfegyvereket az elsőrangú anyagminőség a megmunkálások finomsága, precíz és igényes fegyverépítés jellemzi, melyhez párosul a Magyar jó ízlés szerinti igények korlátlan kielégítése akár teljesen személyre szabott vadászfegyverek formájában.


Több fegyver típussal, minden igényt kielégítő kaliber választékkal, három év gyári garanciával, felhatalmazott márkaszervizzel és rengeteg további egyedi szolgáltatással várunk minden kedves érdeklődőt!A SAANTI márkanévről:

Az itáliai fegyverkészítés bölcsőjéből Val Trompia-ból (Gardone-Brescia) származó BRIXIA sörétes fegyvereket ajánlanám a honlapunkra látogatók figyelmébe. A BRIXIA név ismerősen csenghet a több évtizede Kettner- és Frankonia-katalógust lapozgató és tanulmányozó fegyverkedvelők fülének, hiszen mindkét nagyhírű cég forgalmazta ezen kitűnő gyártmányú fegyvereket. A BRIXIA fegyverek a méltán világhírű Beretta cég szomszédságában készülnek, egyes fődarabok közös gyártási folyamat eredményeként. A környéken található még a Fausti, a Sabatti, a Zanardini és a napjainkban már sajnos kapuit bezárt - és a világ talán legszebb sörétes fegyvereit készítő - Abbiatico & Salvinelli manufaktúra is. A BRIXIA SAANTI modellek a cég legújabb fejlesztésű termékei, amelyek a jelen kor vadászati igényeit elégítik ki. Fentiekből következően valamennyi típus 76 mm töltényűrhosszú (magnum) kamrával készül, így gond nélkül használható a hagyományos (70 mm) töltényűrhosszú és például a vízivad vadászatánál az emelt gáznyomású patronnal. A zártest - melyet különböző állatmotívumok (erdei szalonka, fogoly, fácán, tőkés réce) díszítenek - anyaga a fegyverkészítés hagyományainak megfelelően, acél. A SAANTI fegyverek másik nagy előnye, hogy csövük olyan minőségű anyagból készül, amely lehetővé teszi az acélsörét használatát, mely a közeljövőben alapkövetelménye lesz minden vadászatra (is) alkalmas sörétes lőfegyvernek (lásd: EU-s jogharmonizáció). A SAANTI modellek öt darab cserélhető szűkítőfurattal rendelkeznek, így a fegyver tulajdonosa valamennyi vadászati módhoz optimalizálni tudja kedvelt vadászati eszközét. Igény esetén további choke-ok is rendelhetők. A cserélhető szűkítés mellé természetesen szelektív elsütőbillentyű / sorrendváltó és ejektor is tartozik. A fegyverek agyazása diófából készül, rendelhető azonban fóliázott felületű tusa is ugyanúgy, mint balos kivitelű agyazás. Az négyféle modell (Old English, V12, V12 Lusso, Raven) négyféle kaliberben (12, 20, 28,. 410) 71 és 76 cm-es csőhosszal készül.Árszint/garancia:

Az említett modellek 299 000 Ft-tól kaphatók, bevezető akciós áron. Cégünk valamennyi SAANTI fegyverre három év időtartamú garanciát, garanciális fegyverjavítás esetén cserefegyvert, valamint javítóműhelyünkben rendelkezésre álló gyári alkatrészekkel azonnali vagy rövid határidőn belüli (például: ütőszeg-törés esetén) javítást biztosít. További érdeklődés esetén szívesen állunk a leendő vagy jelenleg aktívan vadászó nimródok rendelkezésére teljes modellválasztékunkkal 9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 2. szám alatt található SAANTI fegyver-nagykereskedésünkben / javítóműhelyünkben, várjuk jelentkezésüket a +36-70 / 770-1766-os telefonszámon.2014 második felétől a SAANTI fegyvert vásárlók részére lehetőség nyílik sörétes, vegyescsövű és duplagolyós váltócső megrendelésére, kívánt kaliberben és csőhosszal.