Menü
Your Cart
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Cikkeink RSS Csatorna

01 Feb FeHoVa 2020
Tibor Márkus 0 1217
“Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete.”(Fekete István)FEHOVA – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és t..
12 Feb A Famarsi küldetés
Tibor Márkus 0 1825
Famarsi küldetésünk, hogy a világ legjobb egyedi vadászfegyvereit készítsük el megrendelőink számára.A páratlan teljesítmény, a megbízhatóság és a minőség kiválóan tükrözi azt, amire minden fegyvergyártó törekszik, a tökéletességet. Mechan..
12 Feb FeHoVa 2019 - előzetes
Tibor Márkus 0 1724
Immáron 26. alkalommal került megrendezésre a FeHoVa (Fegyver, horgászat, vadászat) nemzetközi kiállítás Budapesten 2019. február 7-10. között a HUNGEXPO Vásárközpontban, melyen cégünk is képviseltette magát. Az alábbiakban egy rövid bemutatót láth..
01 Feb A Fratelli Poli manufaktúra
Tibor Márkus 0 2160
A Fratelli Poli manufaktúra világszerte ismert a luxus- és egyedi készítésű sörétes fegyverek kedvelői körében.A Paolo Poli által 1966-ban alapított Armeria Poli ma Tiziano és Pierantonio fiaival együtt folytatja a hagyományt együtt munkatá..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)