Famarsi küldetésünk, hogy a világ legjobb egyedi vadászfegyvereit készítsük el megrendelőink számára.


A páratlan teljesítmény, a megbízhatóság és a minőség kiválóan tükrözi azt, amire minden fegyvergyártó törekszik, a tökéletességet. Mechanizmusaink bonyolultságát mások utánozzák, de nem közelítik meg azt a genitást és innovációt, amelyek ikonokká tették az Abbiatico & Salvinelli fegyvereket. Örök szépségük a puskáinkat családi örökségekké alakítja.A kezdet: FAMARS - Fabbrica Armi Mario Abbiatico Remo Salvinelli

1967-ben, Gardone Val Trompia gyönyörű városában, Olaszországban, a fiatal fegyvermesterek Mario Abbiatico és Remo Salvinelli, akik részt vettek a terület fegyvergyártási hagyományában, létrehozták a FAMARS fegyver manufaktúrát, ami a kezdetektől fogva vezető szerepet tölt be a speciális fegyverek gyártásában. Az évtizedek során számos kulcsfontosságú fejlesztést birtokolt, az önfelhúzós külső kakasos fegyvertől a négycsövű sörétes puskán át a kivehető elsütő szerkezetig. A FAMARS-nál az elegáns, művészien gravírozott, mégis funkcionalitás egyedi finom mesterműveket hoztak létre.


Mai napig Brecia-ban, Olaszországban, a fegyver gyártók Szilícium-völgyében, a FAMARS kézművesei azon dolgoznak, hogy tiszteletben tartsák a fegyvergyártás hagyományát, ígytovábbra is kézzel készítenek minden fegyvert: „Büszkék vagyunk arra, hogy folytatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel Mario Abbiaticao és Remo Salvinelli közel 60 évvel ezelőtt, kiemelkedő hírűvé tették a manufaktúra nevét.”

A profi a házban van:

A 24 éves FAMARS veterán, Paolo Peli szorgalmasan dolgozott, évről évre számos nagyszerű modellt hozva létre, mint a The Rombo és a Tribute. A valódi kézzel készített fegyverek hagyományának megtartásával, ma is minden fegyvert gondosan készít, az ügyfél pontos specifikációinak megfelelően. A végeredmény egy olyan innovatív és időtlen mestermű, amely valóban egyedi. Minden fegyverünk gyönyörűen díszített, a legszebb olasz kézgravírozással, a gyönyörű rózsák és a görgetés mintáktól kezdve, az egzotikus játék jelenetekig, virágmintákig és a lenyűgöző aranybetétekig. Egy fegyver csak annyira jó, mint amennyire használható, ezért Paolo Peli minden olasz születésű művészi formájú Abbiatico & Salvinelli fegyvert így készít, méltón képviselve és fenntartva a világszínvonalú minőségi fegyver gyártást.