A Fratelli Poli manufaktúra világszerte ismert a luxus- és egyedi készítésű sörétes fegyverek kedvelői körében.


A Paolo Poli által 1966-ban alapított Armeria Poli ma Tiziano és Pierantonio fiaival együtt folytatja a hagyományt együtt munkatársaikkal. A vadász és sport modellek növekvő sikere szükségessé tette a magas szintű szakemberek belső képzését a piac igényeinek kielégítésére. Az üzem egy épület két szintjén helyezkedik el: a földszinten a bemutatóterem várja Önt, új sörétes puska modellekkel, valamint a felújított használt puska választékkal; az első emeleten a kézműves műhely, ahol a szakértői kéz életet ad a kollektor modelleknek.Gardone Val Trompia szívében, a világ egyik leghíresebb fegyvergyártó központjában.

A Poli kézműves műhelye 40 éve vadászati és sport modelleket gyárt. Az üzem idővel gazdagította kínálatát nagyon igényes puskákkal, mindig frissítve a legújabb technológiai újításokkal, miközben megőrizte a hagyomány értékeit.


A beszállítók választásától a legjobb anyagok gondos kiválasztásáig minden munkafolyamat a tapasztalat és a képzett szakértelem eredménye.A munkapadokon a jelszó az abszolút pontosság. Semmi sem marad a véletlenre, és minden részlet finom kézzel kidolgozott, hogy tökéletes legyen a megálmodott modell.


A manufaktúra büszkesége a személyre szabás, amit minden megrendelt fegyveren kérhető, nemcsak esztétikai szinten, hogy valóban "egyedi gyártású" puskát adjunk át Önnek.